سیستان و بلوچستان
امروز چهارشنبه  ۲۳ مهر ۱۴۰۴

دیدار مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان با مدیرکل سازمان ثبت اسناد و املاک

سید محمدمهدی سجادی، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان به همراه حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا اصغری حسامیه، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در جمعیت هلال‌احمر استان و جمعی از معاونین با حضور در اداره‌کل سازمان ثبت اسناد و املاک استان با لک‌زایی، مدیرکل جدید این سازمان دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط‌عمومی جمعیت هلال‌احمر استان سیستان و بلوچستان، در این دیدار که با هدف تبریک انتصاب لک‌زایی و بررسی زمینه‌های گسترش همکاری‌های مشترک برگزار شد، سجادی ضمن تبریک مسئولیت جدید به مدیرکل سازمان ثبت اسناد و املاک، بر اهمیت تعامل و هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و نهادهای خدمت‌رسان تأکید کرد و افزود: «جمعیت هلال‌احمر به‌عنوان نهادی مردمی و امدادی آماده است تا در چارچوب مأموریت‌های خود، زمینه همکاری و پشتیبانی متقابل با دستگاه‌های اجرایی را تقویت کند تا خدمات مطلوب‌تری به مردم ارائه شود.»

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین اصغری حسامیه نیز با اشاره به رسالت معنوی و اجتماعی جمعیت هلال‌احمر، این تعاملات را گامی ارزشمند در جهت خدمت‌رسانی مؤثرتر به اقشار مختلف جامعه دانست و بر ضرورت هماهنگی بین نهادها در مواقع بحران و برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد.

لک‌زایی، مدیرکل سازمان ثبت اسناد و املاک استان نیز ضمن قدردانی از حضور مدیرعامل و مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در جمعیت هلال‌احمر، این دیدار را نشانه‌ای از تعامل سازنده و هدفمند بین دستگاهی دانست و بر آمادگی این سازمان برای همکاری در زمینه‌های مرتبط با خدمات ثبتی و حقوقی مورد نیاز جمعیت هلال‌احمر تأکید کرد.

مشاهده ۵۲
/
۱۴۰۴/۰۷/۲۲- ۰۸:۴۴
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه