سیستان و بلوچستان
امروز جمعه  ۶ تير ۱۴۰۴

اختتامیه دوره بازآموزی مربیان پایه و کد ۳ امداد و کمک‌های اولیه در زاهدان

آیین اختتامیه دوره بازآموزی مربیان پایه و کد ۳ امداد و کمک‌های اولیه ، با حضور سیدمحمدمهدی سجادی ، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سیستان و بلوچستان ، در فضایی صمیمانه و آموزشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان سیستان و بلوچستان، در آغاز این مراسم، محمدامین‌هاشم‌زهی ، معاون آموزش و پژوهش هلال احمر استان ، گزارشی جامع از روند برگزاری دوره‌های بازآموزی ، اهداف آموزشی و دستاوردهای حاصل‌ شده ارائه داد.

در ادامه ، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان با ابراز قدردانی از تلاش‌های معاونت آموزش و پژوهش ، از حضور پررنگ و مستمر دکتر هادی غروی ، مدرس برجسته کشوری و بین‌ المللی ، در فرآیند آموزش مربیان در استان تقدیر کرد.

وی افزود: باعث افتخار استان سیستان و بلوچستان است که از حضور ارزشمند و آموزه‌ های علمی این چهره‌ ی برجسته در زمینه تربیت مربیان امداد و کمک‌های اولیه بهره‌مند می‌شود.

مشاهده ۲۲۱
/
۱۴۰۴/۰۲/۱۹- ۱۱:۳۲
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه