به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان ؛ از جمله توصیههای بهداشتی در خصوص غذا خوردن و مواد غذایی برای زائرین حج شامل :
1 - با توجه به اینکه در کاروانها به مقدار کافی غذا و موادخوراکی وجود دارد، به هیچ وجه از بیرون کاروان به ویژه از دست فروش ها غذا تهیه نکنید.
2 - کسانی که مبتلا به بیماری قندهستند ، به ویژه از پرخوری و مصرف نوشابه ، آب میوه های صنعتی ، خاکشیر ، عسل و موارد شیرین اجتناب کنند.
3 - مشکلات رژیم غذایی خود را با پزشک و مدیر کاروان در میان بگذارید تابرای شما غذای رژیمی تدارک دیده شود.
4 - کسانی که فشار خون یا چربی خون بالا دارند، از مصرف غذاهای چرب یا نمک دار اجتناب کنند.
5 - موز از میوههای رایجی است که برای زائران تهیه میشوداما در مصرف آن زیاده روی نکنید.
6 - استفاده از سیب ، به ویژه در زمان ابتلا به گرفتاریهای تنفسی توصیه میشود.
7 - پرخوری نکنیدو اگر تحت رژیم یا پرهیز غذایی خاصی هستید، آن را نشکنید.
8 - قبل و بعداز هروعده غذا دست های خود را با آب و صابون مایع بشویید.
9 - غذا را در اتاق نگه ندارید.