سیستان و بلوچستان
امروز جمعه  ۶ تير ۱۴۰۴
سرویس:اسلایدر
تاریخ خبر : یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳- ۰۹:۰۸
توصیه‌های بهداشتی، زائران حج بخوانند
توصیه‌های بهداشتی درخصوص غذا خوردن و مواد غذایی برای زائرین حج
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان ؛ از جمله توصیه‌های بهداشتی در خصوص غذا خوردن و مواد غذایی برای زائرین حج شامل : 1 - با توجه به اینکه  در کاروان‌ها به مقدار کافی غذا و موادخوراکی وجود دارد، به هیچ وجه از بیرون کاروان به ویژه از دست فروش ها غذا تهیه نکنید. 2 - کسانی که مبتلا  به بیماری قندهستند ، به ویژه از پرخوری و مصرف نوشابه ، آب میوه  های صنعتی ، خاکشیر ، عسل  و موارد شیرین اجتناب کنند. 3 - مشکلات رژیم غذایی خود را با پزشک و مدیر کاروان در میان بگذارید تابرای شما غذای رژیمی تدارک دیده شود.  4 - کسانی که فشار خون یا چربی خون بالا دارند، از مصرف غذاهای چرب یا نمک دار اجتناب کنند. 5 - موز از میوه‌های رایجی است که برای زائران  تهیه می‌شوداما در مصرف  آن زیاده روی نکنید. 6 - استفاده از سیب ، به ویژه در زمان ابتلا  به گرفتاری‌های تنفسی توصیه می‌شود. 7 - پرخوری نکنیدو اگر تحت رژیم یا پرهیز غذایی خاصی هستید، آن را نشکنید. 8 - قبل و بعداز هروعده غذا دست های خود را با آب و صابون مایع بشویید. 9 - غذا را در اتاق نگه ندارید.
© 2022 - info@rcs.ir